Nejnovější články » Filmové novinky

Filmové a seriálové tipy, týden #13: Dračí doupě, smutný bavič Lewis Capaldi i akční špionáž s Kieferem Sutherlandem

30.3.2023,

V tomto týdnu jsme pro vás přichystali herní seanci s Dračím doupětem i Tetrisem. Čeká vás ale také návrat Kiefera Sutherlanda nebo brilantní dokument s Lewisem Capaldim. Jste pro víkend s kinem či VOD?

 
Powered by JustWatch

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů

Do kin přichází nová adaptace populární hry, která je považovaná za mekku hrdinských fantasy. Na plátně se seznamujeme s partičkou zlodějů, kteří se musí změřit s temnými silami. Takovými, které dosud nestřetli. Brzy totiž poznají, že ukradený artefakt má daleko větší cenu, než si mysleli. Zvláště pak v nepovolaných rukou. Legendární Dračí doupě nabídne směs různorodých charakterů a podle prvních ohlasů jde přesně o takovou nenáročnou zábavu, ve kterou všichni doufali.

Tetris

 
Powered by JustWatch

Je to perfektní hra. Henk Rogers podstupuje cestu za světovým fenoménem, který nadobro změní čas strávený u obrazovky. Ovladač a kostky, které do sebe přesně zapadají. Jediným problémem je fakt, že autorská práva vlastní vynálezce Alexej Pažitnov v dalekém Sovětském svazu, úhlavním nepříteli západního pokroku. V hlavní roli velké herní odysey se představuje Taron Egerton.

Vražda v Paříži

 
Powered by JustWatch

Někdejší newyorský policista a jeho manželka kadeřnice změnili povolání. Po prvním dobrodružství na jachtě se tentokrát vrací jako soukromá očka na plný úvazek. Nick a Audrey Spitzovi se v pokračování komediální kriminálky připletou k vyšetřování únosu jejich přítele. V hlavních rolích netflixového hitu Murder Mystery 2 se pochopitelně vrací Adam Sandler a Jennifer Aniston.

Králičí nora

 
Powered by JustWatch

Hvězda seriálu 24 hodin Kiefer Sutherland se vrací na televizní obrazovky v nové akční roli. Jeho soukromý špionážní agent John Weir je expertem na zakázky, ve kterých jakýkoliv záměr vypadá jako prostá náhoda. Svými machinacemi a manipulací s realitou vydělává dost peněz. Co se ale stane, pokud paranoidní Weir začne sám pchybovat o tom, co je a není skutečnost. Do čeho ho mocní namočí? Po americké premiéře videotéka SkyShowtime seriál nabízí i pro české diváky.

Lewis Capaldi: How I'm Feeling Now

 
Powered by JustWatch

Netflix natočil dokument o hudební superhvězdě, jakou je v současnosti šestadvacetiletý šoumen Lewis Capaldi. Zpěvák z Glasgow působí jako z jiného světa a současně vydělává závratné peníze a plní žebříčky hitpatád. Je ale jeho cesta za slávou příjemnou zkušeností nebo záteží pro citlivé duševní zdraví? Kde končí píseň a začíná úzkostlivý boj o soukromí? Od prvního virálního videa po Grammy vede dlouhá cesta.

Další novinky a recenze najdete v naší filmové rubrice