SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inscenaci Bavič v Divadle Bez zábradlí

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inscenaci Bavič v Divadle Bez zábradlí 

Zasoutěžte si s námi o vstupenky na komediální drama o odvrácené straně showbyznysu, kde svědomí má svou tržní hodnotu.

Populární komik a jeho dva oddaní fanoušci. Hotelový pokoj. Alkohol, drogy – a pak jedno nemilé překvapení. Příběh si bere na mušku vztah celebrity a bulváru. Populární televizní bavič v podání herce Karla Zimy se střetává s dvojicí bulvárních novinářů zastoupených Danou Morávkovou a Janem Řezníčkem, kteří z něj pomocí lsti chtějí vylákat materiál pro sólokapra. Jenomže bavič má také své zájmy. Rozehrává se partie, v níž se pozice ovládajícího a ovládaného v nečekaných zvratech mění tam a zpět. Hra plná vtipných dialogů se dotýká otázek etiky, vykořisťování a osobní zodpovědnosti.

Pokud se chcete 24. dubna v Divadle Bez zábradlí pobavit Bavičem a showbyznysem, stačí odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 3x dvě vstupenky.

Jak se jmenuje dramatik, který napsal divadelní hru Bavič?

a) Johan August Strindberg

b) John Osborne

c) Joe Penhall

Nápovědu naleznete zde.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište BAVIČ). Výherce vyhlásíme 14. dubna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Divadlo Bez zábradlí

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Bez zábradlí nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!