SOUTĚŽ: Blázni a lůzři, hrajte s námi o vstupenky na muzikál Hedwig a její Angry Inch

SOUTĚŽ: Blázni a lůzři, hrajte s námi o vstupenky na muzikál Hedwig a její Angry Inch 

Kultovní broadwayská show se vrací do Malostranské besedy. Muzikál nominovaný na ceny Thálie v únoru znovu otevře své brány a chystá výroční vystoupení. Rozdáváme lístky pro tři z vás!

"O fenoménu díla není pochyb a očekování bez zaváhání naplňuje. Herci vynikají v hudebních číslech i intimních zpovědích. Jejich výkony pobaví, dojmou a vedou k zamyšlení nad světem, ve kterém i přes pád Berlínské zdi stále žijeme." Tak jsme před necelý rokem psali v naši recenzi o fenoménu, který z Brodwaye dorazil do Čech a sklidil úspěch u diváků i kritiků. Hedwig a její Angry Inch byla nominována na Cenu Divadelních novin, představitel hlavní role Roman Tomeš získal 1. místo ve výroční anketě i-divadla v kategorii nejlepší mužský herecký výkon v muzikálu a společně se svou hereckou kolegyní Vendulou Příhodovou usiloval o Ceny Thálie. Oba umělci obdrželi širší a Tomeš dokonce i užší nominaci na prestižní ocenění.

Tvůrci se aktuálně chystají na návrat do Malostranské besedy, která se stala baštou kultovního rockového muzikálu. Příhodovou z radostných důvodů vystřídala v roli Yitzhaka Elis Ochmanová, Roman Tomeš znovu podpatky nazuje. První show je naplánovaná už na 26. února a vy můžete být u toho! Stačí nám odpovědět na dvě soutěžní otázky.

Soutěžní otázka 1:
Jak se jmenuje kapela se kterou Hedwig vystupuje?
A) Sugar Daddy
B) Girls z východního Berlína
C) Angry Inch

Soutěžní otázka 2:
Na co se v rámci muzikálu Hedwig nejvíc těšíte?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ HEDWIG). Tři výherce vyhlásíme v pátek 24. února. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.
Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!