SOUTĚŽ: Poznejte Šílenou Heidi! Švýcarská děvečka rozdává vstupenky na zahájení festivalu Kinomixér

SOUTĚŽ: Poznejte Šílenou Heidi! Švýcarská děvečka rozdává vstupenky na zahájení festivalu Kinomixér 

Festival Kinomixér chystá mnoho filmové zábavy. Dvoudenní maraton zahájí švýcarskou dobrodružnou hororovou komedií Šílená Heidi. Chceme, abyste byli u toho!

Šíleného Maxe znáte, ale co Šílenou Heidi? Už jen tato věta napoví, že se tahle švýcarská děvečka bude od svého slavnějšího bratra velmi lišit. V bláznivém béčku diváci uvidí vše divné zabalené do brutální jízdy za pomstou. Vítejte ve světě ženy, která utekla z převýchovného tábora pro neposlušné dívky a vyzbrojila se halapartnou.

Snímek Johannese Hartmanna a Sandra Klopfsteina zahájí festival Kinomixér v pražském kině BIO OKO. Po 17. až 19. únoru v metropoli se ho dočkají i brněnští diváci, a to v kině Art v Brně následující dny 20. - 22.2. Kromě Heidi je čeká apokalyptická bitva mezi jednorožci a medvídky nebo noční můra plná děsivých přízraků o mateřství. Srdečně zveme na pražské zahájení ty z vás, kteří si s námi zahrají!

Soutěžní otázka 1:
Jak se jmenuje hlavní festival od tvůrců Kinomixéru?

A) Future Gate
B) Star Star Gate
C) Stargate to heaven

Soutěžní otázka 2:
Který šílený film byste doporučili našim čtenářům?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ KINOMIXÉR). Výherce vyhlásíme ve čtvrtek 16. února. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.
Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!