Blíží se festival Kinomixér, zimní sourozenec úspěšného Future Gate

Blíží se festival Kinomixér, zimní sourozenec úspěšného Future Gate 

Jubilejní 10.ročník Future Gate Sci-Fi Film Festivalu se odložený chystá na září a říjen, fanoušci ale nepřijdou o kvalitní filmový program ani v zimním období. V době, kdy byli zvyklí projít festivalovou bránou tradiční přehlídky, přichází dvoudenní KINOMIXÉR.

Zbrusu nová filmová přehlídka KINOMIXÉR je složená z hororů, fantasy a samozřejmě science fiction, která je autorům originálního festivalu Future Gate Sci-Fi Film vlastní. Tentokrát se žánrové nůžky rozevřou a organizátoři slibují, že může divákům z výběru i slastí vybuchnout hlava. 

Dvoudenní svátek filmu nabídne například švýcarskou krvavou pohádku o děvečce, co umí vzít za víc než jen za kravské vemeno, apokalyptickou bitvu mezi jednorožci a medvídky nebo noční můru plnou děsivých přízraků o mateřství. A to je pouze začátek. Publikum nebude ochuzené o bizarní kousky, více než koukatelná béčka a vše, co k nim patří. V Praze se otevřou dveře v kině BIO OKO od 17. do 19. února. Na metropoli následně naváže kino Art v Brně následující dny 20. - 22.2. Zahájení obstará Šílená Heidi, švýcarská sestra od Šíleného Maxe, která prahne po pomstě.

KINOMIXÉR podrobněji přiblíží událost na facebooku či webové stránky, kde návštěvníci najdou vše o filmovém programu. Na Informuji navíc chystáme soutěž o vstupenky, tak sledujte naše sociální sítě, ať vám nic neunikne.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!