SOUTĚŽ: Dárek jako od Hrabáka. Získejte s námi vstupenky do Rudolfina na koncert Filmharmonie

SOUTĚŽ: Dárek jako od Hrabáka. Získejte s námi vstupenky do Rudolfina na koncert Filmharmonie 

Filmová filmharmonie slaví jubileum na koncertních pódiích a vy můžete být u toho. Zažijte atmosféru z filmů Jurský park, Harry Potter nebo Doba ledová. Rozdáváme vstupenky na hudební Zvířátka.

Povalentýnský víkend zpestří zvířecí postavy z oblíbených filmů jako jsou Godzilla, Slepičí úlet nebo třeba ze světa populárního čaroděje Harryho Pottera. Kde? No přece na tradičním místě, kde koncertuje Filmová filharmonie. Rudolfinum čeká další dvouhodinovka plná těch nejkrásnějších melodií. Program zahraje tradičně velký symfonický orchestr v doprovodu pěveckého sboru sbormistryně Lenky Dandové. Dirigovat bude Marek Šedivý.

"Při tvorbě programů jsem opakovaně narážel na úžasné filmové skladby, které ale nebylo možné zařadit do tradičních témat našich koncertů. Vznikl tak nápad na tematický koncert věnovaný zvířátkům," láká na unikátnost galavečera ředitel a dramaturg Filmové filharmonie Matěj Lehár, kterého můžete během koncertu vidět přímo na scéně hrát na lesní roh.

Výherci soutěže věnujeme 2 vstupenky právě na očekávaný koncert Zvířátka, který těleso chystá na 19. února v pražském Rudolfinu. Stačí zodpovědět dvě otázky a mohou být vaše.

Soutěžní otázka 1:
Kolikátou sezónu Filmová filharmonie koncertuje?

A) 5
B) 10
C) 20

Soutěžní otázka 2:
Který film se zvířátky máte nejraději?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ ZVÍŘÁTKA). Výherce vyhlásíme v pátek 17. února. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.
Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!