Štěpán Kozub, Leoš Mareš a Silvestr. Týdenní tipy od 26. prosince do 1. ledna

Štěpán Kozub, Leoš Mareš a Silvestr. Týdenní tipy od 26. prosince do 1. ledna 

Rok 2022 se chýlí ke konci a tak je potřeba jej zakončit ve velkém stylu. O ten se postará herec Štěpán Kozub ve své stand-up show nebo třeba Leoš Mareš se Silvestrovskými Peckami. O sváteční hudbu se pak postará Lucie Bílá, která zve své fanoušky na recitál. Komediální trhák zamíří do Divadla Bez zábradlí a absurdní drama Bílý šum s Adamem Driverem a Gretou Gerwig v hlavních rolích zavítá na Netflix. A také víme, kde budou novoroční ohňostroje! Inspirujte se našimi tipy od 26. prosince do 1. ledna.

Kozub: Bez urážky!

Největší hvězda nekorektního humoru současnosti, herec a komik Štěpán Kozub, vystoupí pár dní před Silvestrem v Praze. 28. a 29. prosince 2022 předvede stand-up show Kozub: Bez urážky! v O2 areně.

Štěpán Kozub, který je v současnosti jedním z nejvýraznějších talentů své generace, si libuje v humoru na hraně i za hranou. Proslavil se zejména v době kovidové spolu s populární improvizační skupinou Tři Tygři, diváci jej znají z jeviště ostravského Divadla Mír i filmů a seriálů. Komu se nepodařilo ulovit vstupenky v O2 areně, má ještě možnost získat lístky na on-line show a skvěle se zasmát i z pohodlí obýváku.

Leoš Mareš: Silvestrovské Pecky 2 Ještě více hvězd!

Legendární on-line show se vrací - a tentokrát s ještě větším množstvím hvězd. Jedinečná, intimní a přitom spektakulární podívaná se už vepsala do historie tím, že dokázala přenést zábavu a večírek v minulém roce přímo do domovů prostřednictvím obrazovky televize nebo počítače.

Kdo se chce k oslavě Silvestra připojit, stačí si zakoupit vstupenku a připravit se na živý přenos. Ten začne v sobotu 31. prosince od 21:00.

Sváteční recitál Lucie Bílé

Kdo má rád komornější podívanou spojenou s populární hudbou, může zavítat 27. prosince do Divadla Lucie Bílé. Tam Lucie Bílá, jedna z nejznámějších tuzemských zpěvaček, připravila svůj sváteční recitál s těmi největšími hity! České, zámořské, anglické i francouzské melodie dostaly jednotící, intimně slavnostní formu. Lucii Bílou doprovodí na klavír skladatel Petr Malásek.

Bílý šum

Rodina, láska, smrt i katastrofa, která doslova visí ve vzduchu. Absurdní apokalyptická komedie režiséra Noaha Baumbacha míří na platformu Netflix. S Adamem Driverem a Gretou Gerwig v hlavních rolích se přeneseme do 80. let na obyčejné maloměstské předměstí, kde žije Jack, profesor „hitlerovských studií“, se svou manželkou Babette a jejich čtyřmi dětmi. Jejich život se obrátí vzhůru nohama po vlakové havárii, během které dojde k úniku toxického plynu. Hrůza ze smrti, touha po šťastném žití i snaha se vyrovnat s každodenními trably v nejistém světě. Bílý šum přináší témata konzumu, ekologie, lásky i strachu ze smrti ve veselém i děsivém, lyrickém i absurdním provedení. 

Hra, která se zvrtla

Mezi svátky můžete zamířit i do divadla, ne všechna totiž svá vrata zavřela! Třeba Divadlo Bez zábradlí připravilo na 26. prosince reprízu oblíbené komedie Hra, která se zvrtla

V ní herce, kteří se pokoušejí odehrát drama o mysteriózní vraždě z roku 1920, stíhá jedna nepředvídatelná situace za druhou a vše, co se může pokazit, se pokazí. Navzdory neuvěřitelným malérům a dechberoucím katastrofám to herci díky své neuvěřitelně zoufalé snaze dopracují vždy k závěrečné oponě. Představení Hra, která se zvrtla sklidila absolutní úspěch v Londýně i během turné v Austrálii. V Divadle Bez zábradlí se v hlavních rolích představí Petr Pospíchal, Dana Morávková, Anežka Rusevová, Josef Carda, Václav Rašilov a další.

Zdroj: Divadlo Bez zábradlí

Novoroční ohňostroje

A nemůžeme zapomenout ani na Nový rok a s tím spojenou oblíbenou světelnou podívanou! Novoroční ohňostroje se odehrají po celé České republice - podívejte se na náš přehled akcí.

Úvodní foto: Divadlo Bez zábradlí

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!