SOUTĚŽ: Titul Egon: Děsná psina v audioverzi namluvené hercem Igorem Barešem. Zapojte se do soutěže a vyhrajte CD

SOUTĚŽ: Titul Egon: Děsná psina v audioverzi namluvené hercem Igorem Barešem. Zapojte se do soutěže a vyhrajte CD 

Bestseller Egon: Děsná psina je k dostání také v audioverzi. Role vlčáka Egona se ujal herec Igor Bareš.

Po úspěchu facebookové stránky s názvem Egon – z mýho deníčku, vydala pár let poté blogerka Petra Baďurová knihu v podobě fiktivního deníku autorčina německého ovčáka, s nímž prožila dvanáct let. Publikaci plnou autentických zážitků ze života pejskařů v metropoli a odposlouchaných hlášek o každodenních radostech a strastech chovatelů domácích mazlíčků obohatila o archivní fotografie, historky, vzpomínky a komentáře.

Z knihy Egon: Děsná psina se stal záhy bestseller, několikrát byla dotištěna a nyní si psí vyprávění můžete užít i z poslechu, jelikož se zalíbila Českému rozhlasu. Audioverze má za cíl pobavit nejen pejskaře, ale i ty, co psy nemají příliš v lásce. Na své si přijdou milovníci ironie a nadsázky. Předčítání vybraných kapitol se kdysi ujal Igor Bareš na rádiu Dvojka. Jeho četba měla tolik ohlasů, že se ji Radioservis rozhodl vydat jako audioknihu a předešlý podzim se konala na Vinohradech hercova autogramiáda. Přítomna byla i autorka knihy Petra Baďurová.

Audiokniha je k dostání v e-shopu Radiotéky a tištěný titul seženete v e-shopu a knihkupectví Kosmas. V metropoli ji prodává také veterinární klinika Vetcentrum ve Stodůlkách na Praze 5 a spolu s CD i prodejna ČRo na Praze 2.

Chcete si poslechnout vtipné vyprávění z pohodlí domova? Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o jedno CD Egon: Děsná psina.

Jak se nazývá obor, který se zabývá studiem psů?

a) konchologie

b) entomologie

c) kynologie

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ EGON). Výherce vyhlásíme v pátek 2. prosince. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Radiotéka

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!