SOUTĚŽ: Mezinárodní hudební festival České doteky hudby provede vánoční klasikou. Vyhrajte vstupenky na jeden z koncertů

SOUTĚŽ: Mezinárodní hudební festival České doteky hudby provede vánoční klasikou. Vyhrajte vstupenky na jeden z koncertů  

Od neděle 11. prosince do pátku 6. ledna 2023 proběhne Mezinárodní hudební festival České doteky hudby. Letos vás kromě české klasické hudby a vánočních koled ve zvukomalebném provedení čeká také porce klasiky z Maďarska, Slovenska, Polska nebo Španělska. Soutěžíme o vstupenky na koncert České vánoční koledy a písně!

Po dvou letech pandemie připravil festival pokračování mimořádně úspěšné série koncertů pro děti a jejich rodiče. Zazní celé pásmo malebně instrumentovaných nejznámějších českých koled a písní, při kterých si společným zpěvem mohou lidé přiblížit nadcházející vánoční svátky. Koncert doprovodí krátké virtuozní skladby českých skladatelů lidových písní Holka modrooká či Komáři se ženili. Vánoční hudbu budou střídat humorné a pitoreskní epitafy Christianna Morgensterna v podání Saši Rašilova. Jak sám uvádí známý herec, tyto humorné epitafy často předčítával svým dětem před spaním. 

Pokud si chcete zpříjemnit předvánoční čas českými koledami a písněmi, stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a připojit vlastní odpověď na doplňující otázku. Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky, a to v termínu 18. prosince v pražské Novoměstské radnici.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje nejznámější česká barokní koleda z roku 1647, která je spjata s autorstvím Adama Václava Michny z Otradovic?

a) Štědrý večer nastal

b) Chtíc, aby spal

c) Nesem vám noviny

Doplňující otázka:

Jaká česká vánoční píseň je vaše nejoblíbenější?

Správnou odpověď na soutěžní otázku a vlastní odpověď na doplňující otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ České doteky hudby). Výherce vyhlásíme ve středu 30. listopadu. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Facebook České doteky hudby

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Novoměstská radnice v Praze nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!