Divadlo ABC uvede inscenaci Pupek Paříže

Divadlo ABC uvede inscenaci Pupek Paříže 

Osobitý dramatik a režisér David Drábek se nechal inspirovat francouzskou situační komedií. Výsledná inscenace se dočká premiéry 25. listopadu v divadle ABC.

V hotelu Eden se schází různorodá společnost. Najde v něm azyl každý, kdo zaplatí. Vyhledávají ho nejpodivnější existence včetně těch z vyšší společnosti. A všichni věří, že v tomto pochybném podniku nikoho ze známých nepotkají. Opak se však stává pravdou. Z hotelu nízké kvality se stává Pupek Paříže. Romantická milostná noc se stává přízrakem hrůzy, náhod, záměn a nečekaných okolností.

Režisér a dramatik David Drábek je autorem čtyř desítek divadelních textů, za něž získal pětkrát Cenu Nadace Alfréda Radoka za nejlepší hru roku. Režíroval například Elefantazii, Revizora, Herečku sobotní noci či Kanibalky. Nová dramaturgická posila Městských divadel pražských Barbora Hančilová dodává: „Komedie je to ghotická. Během jedné přízračné noci se tu setkává horror s humorem. Ze spoutané psýché se vynořují potlačované archetypy pohádek a mýtů.“

Hereckému obsazení v čele s Evou Leinweberovou, Vojtěchem Dvořákem, Ninou Horákovou, Radimem Kalvodou a Denisem Šafaříkem vtáhnou diváky do prostoru hravosti, radosti, bláznovství, a především využijí své komediální schopnosti.

Vstupenky na inscenaci je možné zakoupit na centrální pokladně Městských divadel pražských, nebo on-line na webu. Rezervace vstupenek je možná také e-mailem na rezervace@m-d-p.cz nebo na telefonním čísle 222 996 114.

Foto: Patrik Borovský

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Městská divadla pražská: ABC,... nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!