Oslavte část silvestru v jednom z Městských divadel pražských

Oslavte část silvestru v jednom z Městských divadel pražských 

Jak si zpříjemnit konec roku? Městská divadla pražská si na svých scénách připravila pestrý program. Můžete se tak přijít rozloučit se starým rokem a naladit se na vstup do toho nového s kvalitní dávkou divadla.

Divadelní prkna ABC si připravila komedii Vím, že víš, že vím... se Simonou Stašovou a Michalem Dlouhým v hlavních rolích. Rokoko nabízí další komedii, tentokrát novinku Davida Drábka Herečka sobotní noci s Pavlou Tomicovou v ústřední roli. Dospělá žena s dětským srdcem, naivní i odvážná, se rozhodla rozdávat dobro za každou cenu. Při setkání s dávnými přáteli se otevírají stará tajemství, přání i smutky, ale vánoční čas přinese jeden velký zázrak.

Na poslední den v roce 2022 v divadle Komedii si přijdou nejen fanoušci legendárního hudebníka Davida Bowieho. Komorní muzikál Lazarus o samotě, sebedestrukci, ale i potřebě lásky a naděje je plný známých hitů tohoto talentovaného hudebníka. V hlavní roli se představí Igor Orozovič v alternaci s Ondřejem Rumlem.

Vstupenky lze zakoupit na webu Městských divadel pražských, nebo na centrální pokladně divadel.

Tip na dárek

Chcete udělat radost svým blízkým a pozvat je do divadla, ale nevíte, jaké představení by obdarovaným vykouzlilo úsměv na tváři? Využít můžete nabídku dárkových poukazů. Každý je platný na nákup dvou vstupenek do divadel ABC, Rokoko a Komedie. K dostání jsou na centrální pokladně Městských divadel pražských, online na webu MDP, nebo se můžete obrátit na obchodní oddělení na telefonním čísle 222 996 114.

Foto: archiv MDP

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Městská divadla pražská: ABC,... nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!