Nová divadelní sezóna na Kampě

Nová divadelní sezóna na Kampě 

Divadlo Kampa zahájí již dvanáctou sezónu. Její nabídka je navíc poměrně široká a pestrá. Lze navštívit večerní představení pro dospělé, víkendové pohádky pro děti a dopolední představení pro školky a školy.

Od září se na divadelní jeviště vrátilo úspěšné představení Budu všude kolem tebe. Poetickým způsobem vypráví o životě, bolesti, ale hlavně o naději, kterou možná teď všichni potřebujeme cítit.

Tradičně se také divadlo Kampa připojí k akci Noc divadel, která proběhne 19. listopadu od 18.30. Můžete se těšit na ukázky z nových her či na improvizační show.

V letošní sezóně se repertoár Divadla Kampa rozšíří o další večerní představení z dílny Vlaďky Kužílkové, tentokrát s prvky tanga. Premiéra proběhne 2. února 2023.

„A v neposlední řadě chci připomenout reprízy nového představení Jodorowsky: Mysterium zrození aneb ať včely bzučí a lvi řvou, které mělo premiéru v květnu tohoto roku a  vzniklo ve spolupráci se souborem Ujeto. Toto mysterium je nejen oslavou našich předků, našeho zrození, ale hlavně oslavou života jako takového. Samozřejmě zveme všechny diváky i na ostatní naše představení, a to jak večerní, tak i ty pohádkové,“ dodává k nové sezoně ředitelka Divadla Kampa Iveta Dušková.

Foto: archiv Divadla Kampa

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!