Ledové království jako filmový koncert s živým orchestrem v Praze

Ledové království jako filmový koncert s živým orchestrem v Praze 

V předvánočním čase si připomeňte pevné přátelství Anny, Elsy, Olafa, Kristoffa a shlédněte film v českém znění na monumentální obrazovce s hudbou živého symfonického orchestru.

Symfonický orchestr Českého rozhlasu v čele s dirigentem Ernstem van Tielem oživí historické prostory Smetanovy síně Obecního domu 27. listopadu v časech 13.0017.30. V jejich podání zazní hit Let It Go, který byl oceněn cenami Oscar a Grammy, a mnoho dalších písní z populární Disney pohádky Ledové království . Koncert je pořádán ve spolupráci s mezinárodní koncertní agenturou Sure. Entertainment.

Dobrodružství Anny, Elsy a houževnatého Olafa milují děti po celém světě. V Ledovém království se nebojácná optimistka Anna vydá na dalekou výpravu, aby společně s drsným horalem Kristoffem a jeho věrným sobem Svenem našla svou sestru Elsu, jejíž ledová moc uvrhla království Arendelle do věčné zimy. Anna s Kristoffem na své cestě čelí nehostinným podmínkám, potkají záhadné trolly či zábavného sněhuláka Olafa. Bojují s přírodními živly, aby zachránili království.

Symfonický orchestr Českého rozhlasu patří k nejvýznamnějším českým orchestrům současnosti. Šéfdirigenta a uměleckého ředitele zastupuje Petr Popelka

Ernst van Tiel jako specialista na filmové koncerty s živým orchestrem diriguje většinu z předních děl, jako například Star Wars, Harry Potter nebo Vertigo. Spolupracoval s Rotterdamskou filharmonií, Londýnským symfonickým orchestrem nebo Královským filharmonickým orchestrem.

Vstupenky pro celou rodinu k dostání v síti Ticketstream.

Foto: archiv Ticketstream

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Obecní dům nabízí i další akce

Místo konání: Obecní dům

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!