Kapela Škwor odstartuje Unplugged tour již koncem října

Kapela Škwor odstartuje Unplugged tour již koncem října 

Hard rocková kapela Škwor zahájí koncem října po sérii letních festivalových koncertů nabité turné. Jejich příznivcům odehrají napříč Českem celkem dvanáct koncertů.

Skupina vznikla v roce 1998, kdy ji pod názvem Skwar založili zpěvák a kytarista Petr Hrdlička, baskytarista Tomáš Kmec a bubeník František Vadlejch. Brzy poté se k nim přidal kytarista Leo Holan.

Současnou podobu kapely tvoří zakládající členové, zpěvák a kytarista Petra Hrdlička, bubeník Martin Pelc, baskytarista Tomáše Kmec a nově kytarista Jan Chudan, který přijal místo kytaristy Martina Voláka. Od kombinace trash metalu a punku se hudební styl kapely nyní více přiklání k nu metalu plného ostrých kytarových riffů, elektroniky a melodického zpěvu. V textech nejsou opomenuty vulgarismy, ale na druhou stranu dokáže být jejich hudba i jemnější jako například ve velmi populární písni Síla starejch vín. S posledním albem Tváře smutnejch hrdinů se kapela vrací ke svým kořenům.

Během koncertních zastávek uslyší posluchači výběr toho nejlepšího ve speciálních akustických úpravách s použitím klasických nástrojů. Vstupenky na jednotlivé koncerty k dostáni u prodejce Ticketstream.

Unplugged tour

Foto: archiv Škwor

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!