SOUTĚŽ: Mezinárodní festival divadel Palm Off Fest. Vyhrajte vstupenky na závěrečné představení Waste!

SOUTĚŽ: Mezinárodní festival divadel Palm Off Fest. Vyhrajte vstupenky na závěrečné představení Waste!  

Od 14. do 26. října proběhne mezinárodní setkání divadel střední Evropy v Divadle pod Palmovkou. Šestý ročník festivalu doprovází podtitul Chceme něco jinýho!. Motto vykresluje společné téma všech uváděných inscenací a zároveň i téma diskuze nad současným děním nejen v kultuře. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na jednu z inscenací!

Šestý ročník festivalu Palm Off Fest započne v pátek 14. října  inscenací Čepec slovenského Divadla Jozefa Gregora Tajovského. Stěžejní téma vychází z beletristické prvotiny slovenské autorky Kataríny Kucbelové a poukazuje na slovenský venkov se všemi jeho klady a zápory.

Poté se představí ansábly ze Slovenska, z Finska, České republiky, Ukrajiny, Slovinska.

Palm Off Fest uzavře 26. října německá inscenace Waste! divadla Schuspiel Stuttgart. Divadelní představení s prvky dokumentárního dramatu připravila oceňovaná rumunská autorka Gianina Cărbunariu. Performance poukazuje na problém likvidování tříděného odpadu ve spojení se znečišťováním životního prostředí. Představení bude uvedeno v německém jazyce s českými titulky. Po skončení představení se můžete zapojit do diskuze s tvůrci.

Pro návštěvníky festivalu je připraven také doprovodný program v podobě výstavy fotografií současných polských divadelních fotografů. V sobotu 22. října od 17.00 se uskuteční tematická diskuze navazující na význam letošního motta Chceme něco jinýho! Diskuze se zaměří na aktuální společenská i kulturní témata. Doprovodný program bude doplňovat výstava s názvem Jacuzzi of Despair v Galerii SVĚTOVA 1.

Pro účast na závěrečné inscenaci mezinárodního festivalu divadel Palm Off Fest stačí správně odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 2x2 vstupenky, a to v termínu 26. října od 19.00 v Divadle pod Palmovkou.

Soutěžní otázka:

Ve kterém státě se zpracovávají nebezpečné látky, pro které neexistují žádné recyklační možnosti, což má dramatické důsledky pro zdraví obyvatel?

Napovědu naleznete zde.

Správnou odpověď na otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ WASTE!). Výherce vyhlásíme v pátek 21. října. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.
Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadla pod Palmovkou

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo pod Palmovkou nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo pod Palmovkou

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!