Il Divo přivezou do Prahy své největší hity

Il Divo přivezou do Prahy své největší hity 

Průkopníci operního popu Il Divo se konečně vrací do Prahy v rámci svého turné Greatest Hits Tour. Jejich nejlepší hity rozezní pražské O2 universum již 10. října 2022. Skupina zahraje na počest svého nedávno tragicky zemřelého člena, zpěváka Carlose Marina.

Nadnárodní pop-operní skupinu Il Divo v současnosti tvoří Američan David Miller, Francouz Sebastien Izambard a Švýcar Urs Buhler. Původní kvartet i se Španělem Carlosem Marinou dal dohromady roku 2003 britský producent a hledač talentů Simon Cowell, čímž dal vzniknout novému fenoménu.

Il Divo totiž vystřelili v hitparádách na přední příčky již s prvním albem - a to bylo předznamenání jejich celosvětového úspěchu. Skupina prodala více než 30 milionů desek, v 33 zemích světa získala mnohá zlatá a platinová ocenění a zcela vyprodala čtyři celosvětová turné. 

Po náhlé smrti Carlose Marina na konci roku 2021 bude původní turné For Once in My Life Tour pokračovat pod jiným názvem - Greatest Hits Tour. V rámci koncertní šňůry trojici vokalistů doplní speciální host, mexický americký barytonista Steven LaBrie

Carlos byl nadživotní osobností, se vzácnou kombinací neuvěřitelně krásného, Bohem daného hlasu a naprosto, nesmírného talentu. Jeho vášeň, hravost a smysl pro humor byly pro tak kouzelnou osobnost a jeho smích vždy povznesl každého.

David Miller

Il Divo slibuje, že jejich koncerty budou naplněné těmi největšími hity a nejoblíbenějšími klasikami s neuvěřitelnou pódiovou produkcí. Turné podporuje jejich desáté studiové album For Once In My Life: A Celebration Of Motown. Il Divo do dnešního dne vydali alba: Il Divo (2004), Ancora (2005), Siempre (2006), The Promise (2008), Wicked Game (2011), Musical Affair (2013), Amor y Pasion (2015) a Timeless (2018). 

Skupina naposledy Prahu navštívila v původní sestavě v rámci svého turné k desce Timeless. Nyní se vrací zpět a jejich fanoušci se mohou na skvělou show těšit již 10. října v O2 universum.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Il Divo přivezou do Prahy své největší hityIl Divo přivezou do Prahy své největší hityIl Divo přivezou do Prahy své největší hity
 

Mohlo by se ti líbit...

O2 universum nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 universum

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!