SOUTĚŽ: Poprázdninový relax s drinky a koncerty. Vyhrajte lístky na Roudnické vinobraní

SOUTĚŽ: Poprázdninový relax s drinky a koncerty. Vyhrajte lístky na Roudnické vinobraní 

Po dovolenkové vlně se začátkem září opět vracíme do mnohdy hektického pracovního režimu. Přijďte se rozloučit s létem do města pod Řípem. V sobotu 10. září se zde odehraje Roudnické vinobraní.

Roudnice nad Labem zve o druhé zářijové sobotě na hudební festival s velkým výběrem burčáků, vín a bohatým doprovodným programem. Stejně jako v předchozích letech zaplní areál tamního zámku a jeho zahrad.

Na pódiu se vystřídají domácí hvězdy jako No Name, Xindl X, Jaroslav Uhlíř, Kapitán Demo, Janek Ledecký, Tichá Dohoda nebo Jakub Smolík. Návštěvníci navíc najdou na nádvoří výstavu veteránů, které se později odpoledne vydají na spanilou jízdu. Nejmenší publikum se může těšit na pouťové atrakce.

Vstup do placené zóny Roudnického vinobraní bude možný od 10.30 hodin. Vstupenky za zvýhodněnou cenu jsou stále v online předprodeji. Pokud nebudete mít vstupenku z předprodeje, můžete ji zakoupit v den konání akce, ale již za plnou cenu, na pokladnách za hlavní bránou zámku v Očkově ulici. Opět je možnost platit platební kartou.

Chcete vyhrát vstupenky na Roudnické vinobraní? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 2x2 vstupenky.

Soutěžní otázka 1:

Komu je zasvěcena rotunda na hoře Říp?

A) sv. Longinovi

B) sv. Jiřímu a sv. Vojtěchu

C) sv. Kateřině

Soutěžní otázka 2:

Kterou odrůdu vína máte nejraději?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ). Výherce vyhlásíme ve středu 7. září. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: kulturaroudnice.cz

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!