Alkehol, Doga nebo Walda Gang. Rock of Sadská se vrací již tento týden

Alkehol, Doga nebo Walda Gang. Rock of Sadská se vrací již tento týden 

U Sadského jezera bude znovu znít metal a rock. Po dvou letech covidové pauzy se sem totiž vrací festival Rock of Sadská. Sedmý ročník přivítá 19. a 20. srpna oblíbené interprety jako je Alkehol, Törr, Limetal, Walda Gang, Cocotte Minute, Doga a mnohé další.

Rock of Sadská je zpět. Rocková a metalová nálož na sebe nechala dlouho čekat - festival se musel kvůli covidovým opatřením odkládat hned dvakrát. Letošní rok ovšem festivalům přeje a tak Rock of Sadská konečně přivítá návštěvníky v plné parádě.

Na dvou stagích se postupně vystřídá více než 20 kapel - Alkehol, Citron a Tanja, Traktor, Debustrol, Törr, Seven, Aleš Brichta, Walda Gang, Černá, Dilated, Cocotte Minute, Doga, Limetall, Iras,V.A.R., Marduk, Ost+Front, Welicoruss, Decapitated, Tortharry, Elysium, Roxor, Booters a Fleshless.

Festival Rock of Sadská proběhne od 19. a 20. srpna 2022. 

Vstupenky je možné pořídit na celý festival za 1350 Kč, případně zvlášť na jednotlivé dny (pátek za 650 Kč, sobota 750 Kč). Výhodnější permanentku na oba dva dny lze zakoupit v předprodeji na portále Ticketstream.cz. Vstupenky z let 2020 a 2021 zůstávají v platnosti.

Úvodní foto: Facebook Rock of Sadská

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!