SOUTĚŽ: Extrémní skoky do vody završené opulentní párty. Vyhrajte lístky na HighJump

SOUTĚŽ: Extrémní skoky do vody završené opulentní párty. Vyhrajte lístky na HighJump 

Konání již třiadvacátého ročníku legendární akce HighJump v bývalém žulovém lomu v obci Hřiměždice se pomalu, ale jistě blíží. Už v termínu 5. až 6. srpna si v lomu dají dostaveníčko přední světoví skokané a skokanky do vody z extrémních výšek, které jako vždy doprovodí hudební program. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na HighJump!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

HighJump znamená jedinečnou skokanskou show v malebném zatopeném Kujalově lomu a k tomu velkolepou večerní párty, na které vystoupí zvučné domácí formace jako PSH, Fast Food Orchestra, 58G nebo United Flavour. Areál rozproudí také několik DJských setů.

Samotný lom, který se nachází na Příbramsku zhruba padesát kilometrů jižně od hlavního města, byl zatopen v první polovině 20. století a do konce osmdesátých let sloužil jako výcvikové středisko potápěčů díky své hloubce až osmi metrů. Stal se také kulisou několika tuzemských snímků, ať už celovečerní adaptace stejnojmenného Vieweghova románu Výchova dívek v Čechách nebo pokračování komedie 2Bobule.

Chcete vyhrát vstupenky na letošní ročník HighJump, který se ve středočeských Hříměždicích koná od 5. do 6. srpna? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 4x2 vstupenky.

Soutěžní otázka 1:

Které české herečky ztvárnily dvojici sester, které se ve Výchově dívek v Čechách koupou s Ondřejem Pavelkou v hříměždickém lomu?

A) Zuzana a Soňa Norisovy

B) Aňa Geislerová a Kristýna Badinková Nováková

C) Tatiana Dyková a Kateřina Winterová

Soutěžní otázka 2:

Koupete se rádi v zatopených lomech a který je váš nejoblíbenější?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ). Výherce vyhlásíme v pátek 29. července. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv HighJump

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!