SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na KoresponDance!

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na KoresponDance! 

Zažijte tanec na zámku! Každý rok na začátku července otevře KoresponDance dveře zámku Žďár nad Sázavou desítkám umělců a tisícovkám návštěvníků. Zasoutěžte si o vstupenky a můžete být mezi nimi!

KoresponDance je mezinárodní festival současného tance, pohybového divadla a nového cirkusu a největší site-specific festival současného tance v České republice. Pražskou část již KoresponDance má úspěšně za sebou a od 14. července zamíří také na zámek Žďár nad Sázavou.

Chcete být u toho? Stačí správně zodpovědět naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Výherce získá 2 jednodenní festivalové pasy na den, který si sám stanoví.

Soutěžní otázka:
Letošní festival má dvě dramaturgická témata související s poetikou site-specific. Která z těchto možností není letošním tématem festivalu?

A) Voda
B) Továrna v pohybu
C) Země v pohybu

Získat můžete celodenní festivalové pasy, napište nám prosím Váš preferovaný den: od čtvrtka 14.7.2022 až po neděli 17.7.2022.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište KoresponDance). Výherce vyhlásíme. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Zámek Žďár nad Sázavou nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!