SOUTĚŽ: Za Topolovým Citlivým člověkem. Vyhrajte vstupenky do Divadla Kámen na hru Poříčská madona

SOUTĚŽ: Za Topolovým Citlivým člověkem. Vyhrajte vstupenky do Divadla Kámen na hru Poříčská madona 

Pražské Divadlo Kámen reprízuje ve čtvrtek 9. června volnou adaptaci prózy Citlivý člověk z pera Jáchyma Topola. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Inscenace Poříčská madona čerpá sice ze své slavné literární předlohy, v níž autor nastínil kočování herce, alkoholičky a jejich dvou dětí, které je zavede až na sázavský břeh, ale snaží se ji rozšířit o další tematické vrstvy a jiné možné interpretační výklady. Představení zapadá do nastavené dramaturgické linie malé karlínské scény, jež se opírá o současnou domácí literaturu.

Je to vynikající kniha, ve které se krásně pere uměleckost s lidovostí a rafinovanost s prostotou. Při čtení chvílemi nadchává a chvílemi naštvává. Doslova si říká o reflexi, o protažení do jiné umělecké formy, zároveň také o protest. To vše se snažíme naplnit,“ řekl o díle šéf divadla, Petr Odo Macháček, v rozhovoru pro Informuji.cz. K červnovému uvedení přizval hosta, jímž se stane fotograf a bloger Petr Vápeník.

Chcete vyhrát vstupenky na představení Poříčská madona, které se v Divadle Kámen odehraje 9. června od 19.30 hodin? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 1x2 vstupenky.

Soutěžní otázka 1:

Jak zní křestní jméno bratra Jáchyma Topola, jenž byl spoluzakladatelem kapely Psí vojáci?

A) Petr

B) Filip

C) David

Soutěžní otázka 2:

Čtete rádi knihy Jáchyma Topola?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (o předmětu napište SOUTĚŽ). Výherce vyhlásíme už v pondělí 6. června. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadla Kámen

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!