SOUTĚŽ: Za vinaři pod Řípem. Vyhrajte vstupenky na červnový Roudnický košt

SOUTĚŽ: Za vinaři pod Řípem. Vyhrajte vstupenky na červnový Roudnický košt 

Na dobré víno nemusíte čekat až do podzimu. Vinaři z celých Čech se sjedou v sobotu 11. června na zámek v Roudnici nad Labem a vy můžete být u toho!

K zakoupené vstupence každý dostane degustační skleničku a také katalog všech zúčastněných vinařů, pokud by se s ním chtěl v budoucnu zkontaktovat. Jednotlivé vzorky vín se budou u každého výrobce platit pouze elektronicky, a to přes nabité čipy, které si bude možnost dobít na stanovištích napříč areálem.

Kromě ochutnávky vín se příchozí mohou těšit rovněž kupříkladu na stánky s lokálními produkty ze severočeského regionu. O hudební doprovod se postará cimbálovka Vojenského souboru Ondráš nebo místní kapely se speciálním pásmem vzdávajícím hold roudnickému rock’n‘rollu. Úderem sedmnácté hodiny akci završí vyhlášení vítězného Vinaře koštu, o němž rozhodnou sami návštěvníci.

Chcete vyhrát vstupenky na Roudnický košt, který se koná 11. června od 10 hodin? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Máme pro vás 2x2 vstupenky.

Soutěžní otázka 1:

Ve kterém okrese leží Roudnice nad Labem?

A) Teplice

B) Louny

C) Litoměřice

Soutěžní otázka 2:

Kterou odrůdu vína preferujete?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ). Výherce vyhlásíme v pátek 3. června. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Fotograf Jylland / Pexels

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!