SOUTĚŽ: Romeo&Julie2022. Vyhrajte lístky na romanci influencerského věku v pražském Divadle pod Palmovkou

SOUTĚŽ: Romeo&Julie2022. Vyhrajte lístky na romanci influencerského věku v pražském Divadle pod Palmovkou 

Dostávat tučný finanční obnos za nonstop hraní sebe sama v online reality show? Zdánlivě snadný úkol dostanou Tereza Dočkalová s Adamem Vaculou v nové inscenaci Divadla pod Palmovkou. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Úkol se zdá být prostý. Být co nejvíce autentický a získat tím co možná nejvíce sledujících. Dokáže ale dnes člověk být ještě sám sebou? Anebo na nás sociální média působí tak, že vlastní já opouštíme a snažíme se zapadnout do nastavených vzorců? Obraz pekla digitálního věku nastiňuje emociální thriller Romeo&Julie2022, který aktuálně uvádí pražské alternativní jeviště.

V multimediální inscenaci využívající všemožné současné technologie, v níž se navíc diváci volně pohybují po scéně, dále hrají hvězdní Tomáš Dianiška a Pavla Gajdošíková, letos oceněná Českým lvem jako herečka roku za ústřední roli ve snímku Chyby.

Foto: archiv Divadla pod Palmovkou

Chcete vyhrát lístky na reprízu inscenace Romeo&Julie2022, která se odehraje v pátek 20. května od 19 hodin? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 2x2 vstupenky.

Soutěžní otázka 1:

Jak se jmenují postavy, které v představení ztvárňují Tereza Dočkalová s Adamem Vaculou?

A) Romeo a Julie

B) Adam a Eva

C) Petr a Lucie

Soutěžní otázka 2:

Která další inscenace z repertoáru Divadla pod Palmovkou vás zaujala a proč?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ). Výherce vyhlásíme v pondělí 16. května. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadla pod Palmovkou

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!