Lucie Bílá oslavila narozeniny obnovenou premiérou muzikálu Láska je láska

Lucie Bílá oslavila narozeniny obnovenou premiérou muzikálu Láska je láska  

Zpěvačka Lucie Bílá si ke svým 56. narozeninám nadělila skutečně speciální dárek - obnovenou premiéru muzikálu Láska je láska, která se uskutečnila ve čtvrtek 7. dubna v jejím Divadle Lucie Bílé.

Poprvé mohli diváci inscenaci Láska je láska zhlédnout již v roce 2005. Crazy muzikál, jak své dílo titulovali samotní tvůrci, vypráví příběh divadelní postavy, která však není spokojena s tím, jak ji autor napsal. Proto se rozhodne vzít děj do vlastních rukou. Prostřednictvím deníku svého tatínka se vrací do minulosti, do doby mládí svých rodičů, kde se pokouší svého otce, nadaného skladatele a bohéma, převychovat a vyhnout se kontroverzním událostem, které formovaly také osud její postavy.

Muzikálem provází známé písně Lucie Bílé a libreto Antonína Procházky. Oproti verze z roku 2005 nabízí inscenace několik změn, zejména novou choreografii a značnou obměnu obsazení. Hlavní role se opět zhostí Lucie Bílá, a to bez alternace. V dalších rolích během premiéry vystoupili Denny Ratajský, Martin Písařík, Markéta Schimmerová Procházková, Vendula Příhodová, Tereza Hálová a Martin Sobotka. Alternují je Bronislav Kotiš, Markéta Poulíčková, Barbora Munzarová, Kateřina Marie Tichá či Martin Pošta. 

Lucie Bílá si premiéru muzikálu, ve kterém zní hity Láska je láska, Plyn už syčí z trouby ven či Miluji tě, nadělila ke svým narozeninám a zahájila jím muzikálovou produkci v Divadle Lucie Bílé. Po premiéře ji herci, tvůrčí tým i diváci během děkovačky popřáli nejen písní, ale rovněž dortem od Josefa Maršálka, porotce v pořadu České televize Peče celá země, obřím plyšovým medvědem i potleskem vestoje. 

Kromě muzikálu Láska je láska uvádí Divadlo Lucie Bílé také komedii Mlčeti zlato v hlavních rolích s Danou Morávkovou a Janem Čenským, inscenaci Milionový údržbář s Petrem Nárožným a Veronikou Freimanovou či hru Poslední ze žhavých milenců, v níž vedle Petra Nárožného vystupuje Simona Stašová.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Lucie Bílá oslavila narozeniny obnovenou premiérou muzikálu Láska je láska Lucie Bílá oslavila narozeniny obnovenou premiérou muzikálu Láska je láska
 

Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Lucie Bílé (Ta... nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!