Elegantně do divadla – omrkni, která taška bude ta pravá

Elegantně do divadla – omrkni, která taška bude ta pravá 

Chcete-li vytvořit trendy outfit do divadla, neobejde se to ani bez stylových módních doplňků. Na následujících řádcích se zaměříme zejména na dámské kabelky a tašky. Poradíme vám, jak kombinovat barvy a také se podíváme na to, jaké typy kabelek budou vhodné právě pro vás. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaký model kabelky bude dobré zvolit do divadla?

Do divadla se skvěle hodí kabelky menších rozměrů. Můžeme sáhnout po stylovém psaníčku do ruky. Dobrou volbou budou i malé kabelky s popruhem. Popruh může mít koženou podobu, velmi elegantně pak působí i kousky s řetízkovým popruhem. Ten ženy a dívky snadno sladí i s dalšími šperky. Zlatý popruh se např. dobře kombinuje i s mosaznými šperky apod.. Dámské kabelky pak mohou mít i nejrůznější dekorativní prvky. Ženy si oblíbily kousky s třpytivými kamínky a flitry. V kurzu jsou pak i kovové patentky či blyštivé zipy. Do divadla se pak hodí i nejrůznější kabelky s broží nebo s šátky. Pro inspiraci nakoukněte i na oblíbený e-shop Eobuv.cz. Líbit by se vám mohla některá z kabelek Desigual.

Ty jsou propracované do posledního detailu. Elegantně pak působí i modely od věhlasné značky Guess či Creole. Ostudu si pak neuděláte ani s kabelkami od značek Pinko nebo Tommy Hilfiger. Výběr záleží především na vás a na vašem jedinečném vkusu. Na následujících řádcích si povíme, jaké barvy, vzory a motivy budou v letošní sezóně in. 

Foto: eobuv.cz

Jaké barvy, vzory a motivy by měla mít naše taška do divadla?

Co se týče barev, jsou v letošní sezóně v kurzu zejména ty přírodní a pastelové. Meruňková, pistáciová či oříšková kabelka tak bude tou správnou volbou i pro vás. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá barva jsou totiž univerzální a můžete je tak sladit s pestrobarevnými oděvy či s oděvy se vzory a motivy. Zaměříme-li se právě na vzory, budou hrát prim ty květinové a zvířecí. Květinové modely budou vhodné pro romantické duše. Leopardí či zebrované kousky pak nadchnou příznivkyně extravagance. V každém případě se pak řiďte pravidlem, které říká, že méně znamená mnohdy více. K pestrobarevné kabelce tak volte už jen decentní oděvy. K minimalistické kabelce se pak můžete více odvázat a zvolit výraznější oblečení s více barvami či se vzory a motivy.

Z jakého materiálu vybírat naši kabelku do divadla?

Na trhu je celá řada syntetických a přírodních modelů dámských tašek. V posledních letech vítězí na plné čáře ty přírodní. A není se čemu divit. Kabelky z přírodních materiálů jsou odolné a neodírají se. Díky tomu slouží ženám a dívkám dlouhé časové období. Velké oblíbenosti se těší především kožené kabelky, které ženy snadno sladí i s koženou obuví a s dalšími módními doplňky. Nezapomínejte však na to, že stylové doplňky by k sobě měly ladit nejen barvou, ale také strukturou. K hladké kožené kabelce tak zvolte např. kožené lodičky v hladkém provedení. K módní kabelce z hadí kůže se vám zase vyplatí nazout polobotky s hadí strukturou. Ke koženým kabelkám si pak nezapomeňte pořídit i kvalitní pečující prostředky. Mezi ty můžeme zařadit impregnační sprej, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu či gel.

Foto: eobuv.cz

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!