Slavný jazzman Pat Metheny zahraje po změně v pražské Hybernii, původní termín koncertu zůstává

Slavný jazzman Pat Metheny zahraje po změně v pražské Hybernii, původní termín koncertu zůstává 

Pražský koncert věhlasného amerického kytaristy Pata Methenyho ze série Jazz Meets World se přesouvá z předchozího dějiště ve Fóru Karlín do divadla Hybernia. Datum zůstává beze změny, tedy 29. dubna 2022. Majitelé vstupenek si nicméně musejí zakoupené lístky vyměnit.

Metheny vystoupí před tuzemským publikem s projektem Side-Eye, v němž dává prostor o dvě generace mladším, ale přesto etablovaným hráčům. S tímto „rotujícím obsazením“ se snaží poskytnout nadějným muzikantům příležitost, kterou sám dostal ve svých kariérních počátcích při účinkování v sestavách zavedených kapelníků.

Po interpretově boku se tak v Praze objeví teprve pětadvacetiletý klávesista Chris Fishman, který má za sebou účast na alternativní losangeleské scéně s Flying Lotus či Thundercat, nebo třicátník Joe Dyson hrající na bicí, jenž se dosud podílel na více než třiceti deskách a doprovázel hvězdy žánru, kupříkladu Christiana Scotta či Nicolase Paytona.

Z provozních důvodů není možné zajistit platnost dříve zakoupených vstupenek pro nové místo konání. Pořadatel proto vyzývá všechny držitele lístků do karlínského prostoru, aby jej vrátili u Ticketmasteru a nové si poté zakoupili v síti Ticketportal, GoOut, či přímo na e-shopu organizátora koncertu P&J Music.

Foto: Facebook Pat Metheny

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!