SOUTĚŽ: Apatické vztahy, indiáni a motorky. Vyhrajte vstupenky na divadelní adaptaci Hájíčkova románu

SOUTĚŽ: Apatické vztahy, indiáni a motorky. Vyhrajte vstupenky na divadelní adaptaci Hájíčkova románu 

Kdo je dneska indián? Ptá se poněkud zacyklený Zbyněk v divadelní verzi prózy Dešťová hůl z pera Jiřího Hájíčka, kterou na své jeviště přivedlo pražské Divadlo Kámen. Nenechte si ujít soutěž o vstupenky na reprízu inscenace, která se na karlínské scéně odehraje ve čtvrtek 21. dubna.

Jako bývá zvykem v dramaturgii Divadla Kámen, které se ve svém repertoáru dlouhodobě opírá o současnou domácí literaturu, z předlohy zůstává ve výsledné hře víceméně kostra příběhu, u níž se hlouběji sahá do jejích základních motivů s filozofickým přesahem.

Ústřední hrdina, který pracuje jako správce pozemků, se po letech setkává se svou dávnou láskou řešící nejasný majetkový problém. Jejich setkání zneklidní Zbyňkovu manželku, s níž žije v ospalém, rutinním svazku. Nastalým vlastnickým sporem se protagonista vytrhne z letargie, najde motorku a vyjede vstříc ztracenému mládí a upozaděným emocím.

Přečtěte si recenzi inscenace či rozhovor se šéfem Divadla Kámen, anebo si o hře poslechněte v pětadvacátém vydání podcastu KulTýden.

Chcete vyhrát vstupenky na reprízu představení Dešťová hůl, která se uskuteční 21. dubna od 19.30 hodin? Stačí zodpovědět otázku a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 2x2 vstupenky.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje nejnovější literární počin Jiřího Hájíčka?

A) Selský baroko

B) Zloději zelených koní

C) Plachetnice na vinětách

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište DIVADLO KÁMEN). Výherce vyhlásíme v pondělí 11. dubna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Divadlo Kámen

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!