Nechte si porovnat cestovní pojištění a zvolte si to nejlepší

Nechte si porovnat cestovní pojištění a zvolte si to nejlepší 

Chystáte se odjet na pracovní cestu nebo na rodinnou dovolenou? Je pro vás noční můrou sjednávání cestovního pojištění? Tvoří se vám vrásky na čele z pouhého pomyšlení na to, že budete jednotlivé nabídky pojišťoven porovnávat mezi sebou a hledat, která z nich je ta nejlepší? V tom případě pro vás máme dobrou zprávu: jde to i mnohem snáz.

Nechte to na profesionálovi

Srovnání cestovního pojištění lze totiž provést online s pomocí takzvaného srovnávače. Jak to funguje? Vyplníte jednoduchý formulář o vás a o vaší nadcházející cestě a srovnávač pojištění vám ukáže veškeré nabídky všech pojišťoven. Ty budou seřazeny od té nejvýhodnější po tu nejméně výhodnou, a na vás bude, která vás nejvíce zaujme a do rukou které pojišťovny se svěříte. Jak sami zjistíte, nejdražší nabídka nutně neznamená, že je i nejlepší.

Výhodné, ale přesto kvalitní

Ceny cestovního pojištění se pohybují v řádu jen několika korun či desítek korun na den, ale jejich význam pro vaše zdraví a váš klidný pobyt je penězi nevyčíslitelný. V případě, že by se vám při pobytu v zahraničí něco přihodilo a museli byste být podrobeni lékařskému ošetření, veškeré léčebné výlohy by byly uhrazeny z vašeho pojištění na cesty. V některých případech tak díky sjednanému cestovnímu pojištění můžete ušetřit nemalé finanční částky.

Co v sobě cestovní pojištění zahrnuje

Součástí cestovního pojištění je celá řada věcí, například krytí léčebných výloh v zahraničí, asistence, úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti za škodu. Jednotlivé nabídky pojišťoven se od sebe drobně liší, buď ve výši pojistných limitů nebo v tom, na co vše se vztahují. Ke každému typu pojištění je ale možné přidat i libovolné připojištění. To se vztahuje například na ztrátu zavazadel, dokladů, nebo i na extrémní sporty, které nejsou do většiny běžných pojistných smluv zahrnuty.

Stačí pár kliknutí a je hotovo

Jakmile si z nabídky pojištění na cesty vyberete, není nic snazšího než si zvolené pojištění okamžitě sjednat. Stačí k tomu pouze pár kliknutí, platba online a ihned vám do e-mailu dorazí nejenom smlouva, ale také nezbytné dokumenty, které si s sebou přibalíte do kufru. Díky srovnávači pojištění si ušetříte nejenom cestu na pobočku pojišťovny, ale také budete mít jistotu, že jste si zvolili a sjednali tu nejlepší dostupnou pojistku na trhu.

Sjednat si cestovní pojištění online není nic složitého ani časově náročného. S kvalitním připojením k internetu a chytrým telefonem si můžete pojištění na cesty sjednat klidně i cestou z práce, zatímco jedete městskou hromadnou dopravou. Proč to dělat složitě, kdy to jde i jednoduše? Sjednání pojištění online je navíc i bezpečné. Šetřete svůj čas a užívejte si své výlety do zahraničí naplno.

Foto: Rawpixel.com / Shutterstock.com

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!