SOUTĚŽ: Láska je láska. Vyhrajte vstupenky na muzikál v pražském Divadle Lucie Bílé

SOUTĚŽ: Láska je láska. Vyhrajte vstupenky na muzikál v pražském Divadle Lucie Bílé 

Divadlo Lucie Bílé, které nahradilo původní scénu Ta Fantastika na pražském Starém Městě, se vrací k muzikálové produkci a aktuálně zkouší muzikál pojmenovaný podle slavné písně divadelní principálky. Zapojte se do soutěže a vyhrajte vstupenky na veřejnou generálku představení Láska je láska!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Divadlo Lucie Bílé sídlící v pražské Karlově ulici nedávno prošlo rekonstrukcí a obměnilo svůj repertoár. Poslední březnový den uvede veřejnou generálku muzikálu Láska je láska, ve kterém se v hlavní roli bez alternace objeví Lucie Bílá.

Slavná zpěvačka a herečka ztvární v této bláznivé komedii divadelní postavou nespokojenou se způsobem, jakým ji autor napsal. Vezme proto děj do vlastních rukou a vrátí se do doby mládí svého tatínka, jehož se snaží převychovat, aby ovlivnila svůj osud.

Chcete vyhrát vstupenky na veřejnou generálku muzikálu Láska je láska, která se v Divadle Lucie Bílá uskuteční 31. března v 19 hodin? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 5x2 vstupenky.

Soutěžní otázka 1:

Na kterém albu Lucie Bílé se objevil hit Láska je láska?

A) Missariel

B) Úplně nahá

C) Jampadampa

Soutěžní otázka 2:

Kterou skladbu Lucie Bílé máte nejraději?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ). Výherce vyhlásíme ve středu 23. března. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Divadlo Lucie Bílé

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!