Ženské a pohodlné – podívejte se na přesvědčivé důvody, proč si vybrat mikinové šaty

Ženské a pohodlné – podívejte se na přesvědčivé důvody, proč si vybrat mikinové šaty 

Jestliže hledáte pohodlný a zároveň vysoce módní kousek oblečení, budou mikinové šaty a overaly tím správným řešením i pro vás. Jedná se o typicky ženské oblečení, v kterém krásně vynikne vaše figura. Budete se tak cítit smyslně a komfortně při každém vašem kroku. Zkuste to také! Z jakého důvodu budou mikinové šaty a overaly dobrou volbou?

Mikinové šaty jsou všestranný oděv. Hodí se nejen na sportovní, ale i na další volnočasové události. Ženy a dívky je tak mohou nosit do města, na sportovní utkání, ale i do školy. Výhodou dámských mikinových šatů je zejména to, že jsou velmi pohodlné. Také vynikají svou prodyšností. Kvalitní mikinové šaty a overaly mají dokonale zarovnané švy. Nikde nesmí nic trčet ani překážet. Dále jsou mikinové šaty vysoce módní. Najdeme je v nejrůznějších trendy barvách a odstínech. O tom si více přečteme v následujícím odstavci. Pro inspiraci můžete nakouknout např. i zde: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/saty-a-overaly. Důležitý je i materiál, z kterého jsou mikinové šaty a overaly vyrobené. Často se jedná o směs, která obsahuje i elastan. Ten zaručí, že je látka pružnější. Dámské mikinové šaty pak mohou mít i nejrůznější trendy zdobení. Ženy mohou vybírat stylové kousky s blyštivými kamínky nebo s kovovými cvočky. Záleží tak na vás a na vašem jedinečném vkusu. Stylově působí i modely s minimalistickými logy.

Jaké vzory, barvy a motivy budou na mikinových šatech a overalech trendy?

Chceme-li být trendy, bude dobré, když si vybereme mikinové šaty v módních barvách. Že nevíte, jaké to jsou? My vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Letos se blýsknete v mikinových šatech a overalech v přírodních a pastelových odstínech. Meruňkové, modré i pistáciové mikinové šaty a overaly tak budou vhodným řešením. Vedle pak nešlápnete ani s černou a bílou klasikou. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a navíc nevychází z módy. Můžete je tak libovolně kombinovat s jakkoli barevným oblečením nebo s módními doplňky. V módě pak bude i tzv. very peri barva. Jedná se o fialový odstín, který má modrý podtón a červené odlesky. Co se týče vzorů a motivů, povedou především ty zvířecí a květinové. Zvířecí motivy ocení zejména ženy, které jsou rády vidět. Květinové prvky se pak budou líbit romantickým duším. Mikinové overaly a šaty se vzory a motivy pak už kombinujte pouze s decentními minimalistickými módními doplňky. Díky tomu se váš outfit vkusně sjednotí a nebude působit chaoticky. Naopak k mikinovým šatům a overalům v jednobarevném provedení si můžete dovolit vzít i výraznější stylové doplňky. O tom si podrobněji povíme níže.            

S jakou obuví a módními doplňky bude vhodné kombinovat mikinové šaty?

Mikinové šaty můžeme nosit i s nejrůznějšími druhy obuvi. Dobrou volbou budou mladistvé sneakersy. Ty můžete vybírat v nízké i vyšší podobě. Ke krátkým mikinovým šatům skvěle vyniknou kotníčkové sneakersy. Stále více populární jsou také stylové barefoot boty.  K maxi šatům pak upotřebíte i nižší modely sneakersů nebo sandály. Co se týče doplňků, můžete sáhnout po trendy kabelkách. Myslete vždy i na to, že by měla mít vaše obuv a doplňky nejen stejnou nebo podobnou barvu, ale také stejnou strukturu. Zvolíme-li si např. mikinové šaty v žebrovaném provedení, bude vhodné, když k nim přidáme módní hladké doplňky ve stejném odstínu. Doplňky by pak měly být vyrobené i ze stejného materiálu.                

Foto: Envato Elements

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!