SOUTĚŽ: Kdo tahá za nitky tohoto světa? Hrajte s námi o vstupenky na Motýlí ú-křik v Divadle Kámen

SOUTĚŽ: Kdo tahá za nitky tohoto světa? Hrajte s námi o vstupenky na Motýlí ú-křik v Divadle Kámen 

Konspirace ze současné Prahy a groteska v jednom. Máme pro vás volné vstupy na inscenaci podle románu Jana Tománka.

Strhující thriller a kniha, kterou neodložíte dokud nezjistíte, jaká je skutečná pravda o běhu světa. Taková slova se píšou o předloze inscenace Motýlí ú-křik podle románu Jana Tománka. Lehké a třepotavě neuchopitelné, a přesto smrtící a mrazivé. Karlínské divadlo odvypráví náhlou smrt úředníka a falše, které se kolem případu motají. Přiblíží dezinformace, které měly doputovat až do nejvyšších pater světového byznysu.

Představení rozvíjí Tománkův text o civilizaci, ekologii a životech samotných. Hlavním hrdinou je televizní reportér Pavel Černý, který se dostane do víru událostí v nejvyšších patrech mocenských skupin. Thriller čtenáře zaujal a někteří ho přirovnávají ke stylu bestsellerů Dana Browna. Jaké drama nabídne divadelní adaptace? Přijďte se podívat 16.2. nebo s námi soutěžte o vstupenky zdarma!

 
Chtěli byste vidět Motýlí ú-křik v Divadle Kámen? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Rozdáváme 2x2 vstupenky na představení v pátek 4. března!

Soutěžní otázka 1:
V jakém roce vyšel román Motýlí křik Jana Tománka?

Soutěžní otázka 2:
Jaké další hry v Divadle Kámen vás zaujaly?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište MOTÝLÍ Ú-KŘIK). Výherce vyhlásíme v úterý 1. března. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!