Felfest 2012

Felfest 2012100%

Letošní již 3. ročník Felfestu je úspěšně za námi.Tradičně se odehrával na kulaťáku.A ačkoliv počasí z počátku nepřálo,nakonec se umoudřilo a nám tak svítilo sluníčko.

Jako první nás na pódiu přivítali přirození kryptozoologové skupina Unifiction kteří to na pódiu pořádně rozjeli.Zpěvák Bedřich Levý nám předvedl i pár atletických kousků když vyšplhal na konstrukci pódia.

Po nářezu kapely Unifiction následovali vítězové studentské kapely Bags. Ti rozproudili diváky, kteří tancovali do rytmu hudby a zpívali spolu s kapelou.

Asi nejvíce se diváci v odpoledních hodinách těšili na alternativní rockovou skupinu KOFE-IN, kteří se umístili na krásném druhém místě v kategorii objev roku v hudební anketě Žebřík 2011.
„Kofejňáci“ nezklamali a opět předvedli skvělou show. Poslechnout jsme si mohli jejich nejznámější skladby Levituji, Harpyje, Kladu tě na vodu, Osobní vesmír, Testuj svoje sny a jako třešničku na dortu píseň s názvem Jediná.

Dále na Felfestu vystoupily skupiny Lety mimo, Imodium a na závěr rocková kapela Wohnout. Festival moderoval Saša Nikitin známý především z reality show Vyvolení.

A nesmíme opomenout skvělé publikum kterému patří velký dík za bezva atmosféru.

Názor informuji.cz: 100%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!