Ideální vánoční dárek pro filmové maniaky. Voyo nabízí roční předplatné s bonusem

Ideální vánoční dárek pro filmové maniaky. Voyo nabízí roční předplatné s bonusem 

Roční předplatné na Voyo lze během celého prosince zakoupit za zvýhodněnou cenu. Namísto dvanácti měsíců uhradí zákazník pouze jedenáct. Dvanáctý obdrží jako bonus zdarma.

„Předplatné Voyo je ideálním vánočním dárkem, proto jsme se rozhodli nabídnout našim stávajícím předplatitelům a těm, kteří předplatné teprve zvažují – ať už pro sebe, nebo pro své blízké – možnost získat dvanáctý měsíc z ročního předplatného zdarma,“ nechal se slyšet ředitel marketingu TV Nova Jakub Strýček.

Následujících dvanáct měsíců bude podle něj doslova nabito novinkami. „Vedle neustále se rozšiřující prémiové nabídky českých i zahraničních filmů, seriálů, dokumentů a reality shows chystáme uvedení celé řady projektů původní tuzemské tvorby pod značkou Voyo Originál, které budou dostupné exkluzivně na Voyo,“ upřesnil Strýček. Platforma aktuálně uvádí premiérovou třídílnou minisérii Případ Roubal na motivy kauzy porevolučního sériového vraha.

Už v první polovině příštího roku se předplatitelé mohou těšit kupříkladu na minisérii Jitřní záře v režii Dana Wlodarczyka, kterou pro Voyo natáčí společnost Bionaut producenta Vratislava Šlajera, držitele Českého lva a mezinárodní ceny Emmy.

Své premiéry se na Voyo dočká i minisérie Iveta o počátcích kariéry zpěvačky Ivety Bartošové, čítající tři epizody. Také za ní stojí zvučná jména české audiovize – držitelé Českého lva Matěj Podzimek v pozici kreativního producenta TV Nova a Matěj Chlupáček, producent společnosti Barletta.

Dalším Voyo Originálem připravovaným na rok 2022 je Národní házená. Půjde o komediální seriál podle scénáře známého herce Michala Suchánka, který bude vyprávět o partě někdejších šampionů a jejich snaze o návrat na sportovní vrchol. S novými příběhy bude pokračovat také seriál Ordinace v růžové zahradě 2, jehož všechny díly od pilotní řady lze na Voyo sledovat kdykoli bez reklam z jakéhokoli zařízení.

Bonusové roční předplatné lze zakoupit pod tímto odkazem

Foto: archiv Voyo

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!