V hlavní roli papír. Hravá inscenace Zázrak (s)tvoření ovládne Novou scénu Národního divadla o Vánocích

V hlavní roli papír. Hravá inscenace Zázrak (s)tvoření ovládne Novou scénu Národního divadla o Vánocích 

Laterna magika má pro vás tip na skvělý vánoční dárek! Darujte svým blízkým, kteří mají děti starší čtyř let, vstupenky na Zázrak (s)tvoření. V hlavní roli této inscenace je papír. Během hodiny ho performeři použijí přes půl kilometru a vytvoří z něj celý neznámý papírový svět.

Na počátku představení je hrdina úplně sám, jen s běloskvoucím nepopsaným papírem a vlastní fantazií. Poněkud zbrklý kluk, který rád objevuje, ale zároveň se musí naučit, jak se k papíru chovat, aby mu neublížil. Během dobrodružství zjistí, jak velkou sílu má laskavost, ochota a opravdové přátelství, které získává s papírovými kamarády.

Inscenace vhodná i pro předškoláky kombinuje pantomimu, tanec s prvky akrobacie, loutkoherectví či animaci. V interaktivním závěru pozvou účinkující nejmenší diváky, aby s nimi přišli dotvářet pozoruhodný svět na jevišti.

Zázrak (s)tvoření můžete během prosince vidět hned při sedmi reprízách, včetně obou vánočních svátků. Na Nové scéně se odehraje 10., 11., 12., 13., 25., 26. a 27. prosince. 

Foto: Patrik Borecký

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!