Koncert Adele plný nových písní i zpěvaččin rozhovor s Oprah odvysílá Nova Fun

Koncert Adele plný nových písní i zpěvaččin rozhovor s Oprah odvysílá Nova Fun 

Dvouhodinový speciál ADELE – One Night Only se slavnou britskou zpěvačkou a skladatelkou nabídne ve svém programu v pátek 26. listopadu od 20 hodin televizní stanice Nova Fun. Mimořádný koncert spojený s interview je už nyní dostupný na Voyo.

Základem pořadu je mix nejpopulárnějších hitů od Hello přes Skyfall po Rolling In The Deep patnáctinásobné držitelky Grammy Adele, jež však divákům poodhalí také některé singly z dlouho očekávaného comebackového studiového alba 30, které vyšlo před pár dny.  

Ve speciálu nechybí ani exkluzivní rozhovor Adele se slavnou americkou televizní moderátorkou Oprah Winfreyovou, která s interpretkou pohovořila nejen o zbrusu nové desce, ale i o inspiraci k sepsání skladeb či o soukromých tématech, kupříkladu životě po rozvodu, výchově syna nebo o vztahu s jejím otcem.

Koncert, který nedávno odvysílala televize CBS a jenž sklidil značný úspěch, se natáčel pod širým nebem v prostoru ikonické observatoře Griffith Park v Los Angeles. S rekordním počtem 10,33 milionů diváků se stal nejsledovanějším televizním speciálem od předávání Oscarů v dubnu letošního roku.

Foto: archiv Nova Fun

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Rozhovory

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!