Láska je nejvíc a štěstí jezdí tramvají. Kapela Napořád chystá křest debutové desky

Láska je nejvíc a štěstí jezdí tramvají. Kapela Napořád chystá křest debutové desky 

Čtveřice Josefína Čermáková, Barbora Fialová, Petr Kužvart a Ondřej Škoch pokřtí debutovou desku Láska je nejvíc ve vršovickém kině Vzlet.

Pražská formace vznikla v průběhu pandemie a volně navázala na sólový počin hudebníka Ondřeje Škocha, desku Řekni napořád. "V Akropoli jsme pokřtili moje sólové album a právě tam stála poprvé na pódiu kapela, ze které vzniklo uskupení Napořád. Následné koncerty nám přinesly důležitou věc, slyšeli jsme, jak skvěle znějí dohromady naše hlasy," vyprávěl tehdy Škoch o startu celého projektu

Kapela vydala singl Miláček a následně ve spolupráci se světoznámým producentem Clintem Murphym nahrála dvanáct písní, které vyšly letos v říjnu pod titulem Láska je nejvíc. Právě téma lásky, vztahů v nadsázce i s emocemi protkávají premiérové album, které skupina pokřtí 26. listopadu v obnoveném vršovickém kině Vzlet. Následně zahraje už tradiční vánoční koncert, a to 19. prosince v Divadle MANA. 

Napořád už mají za sebou i několik televizních vystoupení. Na začátku listopadu zahráli v rámci předávání ankety Atlet roku, singl Bez tebe akusticky zas představili v pořadu Sama doma v České televizi. Debut kapely fanoušci aktuálně poslouchají pouze v digitální formě, na fyzické CD čtveřice shromažďuje prostředky v rámci kampaně na serveru Donio. Za příspěvek posluchači kromě nosiče dostanou vstupenky na koncert, setkání s kapelou nebo i hodiny zpěvu, kytary či trumpety.

Vstupenky na křest i vánoční koncert jsou k dispozici na webu kapely. Výše si můžete podívat na záznam z vystoupení v České televizi. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Láska je nejvíc a štěstí jezdí tramvají. Kapela Napořád chystá křest debutové deskyLáska je nejvíc a štěstí jezdí tramvají. Kapela Napořád chystá křest debutové desky
 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!