SOUTĚŽ: Zastavte se během adventu na Novoměstské radnici na Neviditelné výstavě

SOUTĚŽ: Zastavte se během adventu na Novoměstské radnici na Neviditelné výstavě 

Adventní zastavení na Novoměstské radnici v Praze je bohužel z důvodu vládních opatření zrušeno. Soutěž ale trvá! Vyhrát můžete vstupenky na spřízněnou Neviditelnou výstavu.

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Adventní zastavení se nice neuskuteční, soutěž jsme však vyhlásili už před aktuálním zpřísněním covidových opatření, kterých se výstavní prostory netýkají, a tak stále probíhá. 

Novoměstská radnice už celou dekádu hostí Neviditelnou výstavu. Během hodinové prohlídky vhodné i pro děti starší pěti let mohou v naprosté tmě  příchozí zakusit, jaký je život nevidomého člověka. Ve tmě jejich končetiny povede nevidomý průvodce. 

Na výstavu se můžete vypravit co nevidět. Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Pro jednoho výherce máme dvě VIP vstupenky.

Soutěžní otázka 1:

Na kterém pražském náměstí najdete Novoměstskou radnici?

A) Arbesově

B) Senovážném

C) Karlově

Soutěžní otázka 2:

Jak letos plánujete strávit Štědrý den?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište ADVENT). Výherce vyhlásíme v úterý 7. prosince. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv NRP

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!