Na jaké filmy v červenci?

Na jaké filmy v červenci? 

Přestože se zájem filmových fanoušků přesune v červenci za nabídkou dvou největších filmových akcí u nás, distribuce nám nabízí několik zajímavých titulů, z nichž některé patří k těm nejočekávanějším v letošním roce.

12.7.

The Amazing Spider-Man

Po Avengers další film s hrdinou z Marvel univerza. Na Spider -mana  však mají práva Columbia Pictures, kteří teď přichází s rebootem série Sama Raimiho. Superhrdina se v novince představí ve svých středoškolských letech, kdy kromě problémů s první láskou bude opět čelit doktoru Connorsovi/Lizardovi, jenž se objevil už v první trilogii. Film byl natáčen ve 3D, bohužel v tomto formátu bude u nás uveden jen s dabingem.

 

19.7.

Do Říma s láskou (To Rome With Love)

Nový snímek Woodyho Allena se tentokrát odehrává, jak říká název, v italské metropoli. Jde o spletenec čtyř příběhů, které budou opět hvězdně obsazeni. Z kritik je zatím patrné zklamání, že film nedosahuje kvalit režisérova předchozího snímku Půlnoc v Paříži. V novince se v hlavních rolích představí Penélope Cruz, Alec Baldwin, Ellen Page, Jesse Eisenberg, Roberto Benigni i sám Woody Allen.

 

26.7.

Temný rytíř povstal (The Dark Knight Rises)

Epický závěr trilogie, jak hlásí trailery, patří k nejsledovanějším titulům v tomto roce. A není se čemu divit. Batmanovská série režírovaná Christopherem Nolanem si kromě nespočtu faoušků dosáhla i kasovních úspěchů. Očekává se tedy, že po Avengers bude Temný rytíř letos druhým filmem, který se dostane za hranici miliardy dolarů. Původní obsazení doplní Tom Hardy (Bane) a Joseph Gordon-Levitt (John Blake), se kterými Nolan natáčel už Inception. V roli Catwoman se představí Anne Hathaway.

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!