SOUTĚŽ: Bee Gees a zlatá éra disca. Vyhrajte vstupenky na Horečku sobotní noci v pražském Divadle Kalich

SOUTĚŽ: Bee Gees a zlatá éra disca. Vyhrajte vstupenky na Horečku sobotní noci v pražském Divadle Kalich 

Po pěti letech se na prkna pražského Kalichu vrátila adaptace slavného muzikálu s Johnem Travoltou v hlavní roli, jehož divadelní verzi ztvárňuje Jan Kříž. Nenechte si ujít soutěž o lístky na uvedení 4. a 5. února!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Divadlo muzikál nastudovalo jako moderní taneční show, opřenou o precizní a energické výkony mladého hereckého souboru. „Uvedení Horečky sobotní noci na českou divadelní scénu jsme připravovali několik let. Majitelé práv poskytují licenci po zvlášť podrobném studiu lokální produkce. Byli jsme první ve střední a východní Evropě, komu se práva k Horečce podařilo získat,“ upřesnil producent Michal Kocourek.

Vedle Jana Kříže se v představení většinou objeví původní představitelé, mezi nimi například Markéta Procházková, Marie Křížová, Roman Tomeš nebo Jan Tenkrát. Novou tváří se stala Michaela Tomešová, která hraje nedostižnou tanečnici Stephanie.

Původní filmová Horečka sobotní noci z roku 1977 znamenala obrovský komerční úspěch a nastolení disca jako nového životního stylu. Soundtrack ke snímku byl jeden z nejprodávanějších vůbec. Ústřední kapela Bee Gees, jež se postarala o titulní píseň Stayin‘ Alive, za něj získala ceny Grammy.

Rádi byste získali volné vstupenky na jeden z uvedených únorových termínů inscenace Horečka sobotní noci? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 3x2 vstupenky na jednu z vybraných repríz.

Soutěžní otázka 1:

Který animovaný film z roku 2005 zparodoval úvodní scénu s Johnem Travoltou za doprovodu singlu Stayin‘ Alive?

A) Mrtvá nevěsta Tima Burtona

B) Madagaskar

C) Strašpytlík

Soutěžní otázka 2:

Kterou z písní kapely Bee Gees máte nejraději?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište HOREČKA). Připište také termín (4., nebo 5. února), který preferujete. Výherce vyhlásíme v pátek 3. prosince. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Divadlo Kalich

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!