SOUTĚŽ: Mistři souběhu amerického jazzu s evropským zvukem Dejan Terzic Axiom zahrají v Praze

SOUTĚŽ: Mistři souběhu amerického jazzu s evropským zvukem Dejan Terzic Axiom zahrají v Praze 

Nové album Silent Dancer neboli Tichý tanečník přiveze do pražského klubu Futurum v neděli 14. listopadu nadnárodní kvarteto Axiom v čele s bubeníkem Dejanem Terzićem a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Dejan Terzić pochází z bývalé Jugoslávie, a právě jihoslovanský původ se výrazně odrazil v interpretově stylu, v němž se mísí jazzová tradice USA s různými polohami evropské hudby, zvláště pak středomořskými folklorními melodiemi.

Na smíchovskou scénu míří zahrát nahrávky z nejnovějšího počinu s kolegy z různých částí světa. Objeví se s americkým saxofonistou a klarinetistou Chrisem Speedem, ve Francii usazeným srbským pianistou Bojanem Zulfikarpasicem, vystupujícím pod pseudonymem Bojan Z, a s novozélandským kontrabasistou Mattem Penmanem, jenž našel druhý domov v USA.

Chtěli byste se zdarma zúčastnit pražského koncertu mistrů world jazzové nálady? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 5x2 vstupenky na nedělní koncert.

Soutěžní otázka 1:

Ve které pražské čtvrti najdete Futurum Music Bar?

Soutěžní otázka 2:

Čím vás jazzová hudba oslovuje?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište AXIOM). Výherce vyhlásíme už v pátek 12. listopadu. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: dejanterzic.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!