SOUTĚŽ: Až za horizont! Zahrajte si s námi o vstupenky na promítání filmové klasiky

SOUTĚŽ: Až za horizont! Zahrajte si s námi o vstupenky na promítání filmové klasiky 

Horizont události je mysteriózní thriller Paula W.S. Andersona z roku 1997. Přijďte si tuto klasiku západní kinematografie zopakovat do Výčepu Kabelovna. Máme pro vás lístky!

Co je za hranicemi sluneční soustavy? Mise kosmické lodi Horizont události se to vydala zjistit, za planetou Neptun ale zmizela beze stopy. Je možné posádku stále zachránit i po letech? Země sestavuje misi, která má jednozančný úkol. Objevit co se stalo a snad i přivézt zpátky přeživší.

Snímek Horizont události natočil režisér Paul W. S. Anderson podle scénáře Philipa Eisnera. Hlavní role ztvárnili Laurence Fishburne a Sam Neill.

Rádi byste získali volné vstupenky na tuto filmovou klasiku na 14.11.? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 3x2 dvě vstupenky Výčepu Kabelovna v Praze.

Soutěžní otázka 1:

Jakou stopáž má Horizont události?

Soutěžní otázka 2:
Jednu z hlavních rolí hraje Laurence Fishburne. S jakým filmem máte rodáka z Georgie nejvíc spojeného?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište HORIZONT UDÁLOSTÍ). Výherce vyhlásíme v pátek 12. listopadu. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!