Testovací jízdy elektromobilů i setkání s hvězdami Slunečné. Veletrh e-SALON obsadí letňanské výstaviště

Testovací jízdy elektromobilů i setkání s hvězdami Slunečné. Veletrh e-SALON obsadí letňanské výstaviště  

Nejen pro odborníky, ale i pro širokou veřejnost je určen veletrh čisté mobility e-SALON, který se od 11. do 14. listopadu koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Návštěvníky čekají tematické konference, testovací jízdy elektromobilů, zásady bezpečné jízdy s BESIP nebo autogramiáda herců a hereček z televizního seriálu Slunečná.

Úvodní den bude patřit expertům a médiím, a tak se široká veřejnost dostane na akci až v pátek 12. listopadu. V tento den se v Kongresovém sále uskuteční Energo Summit, na němž budou přední tuzemští odborníci debatovat o novinkách z oblasti energetiky.

Patrně největší pozornost přiláká doprovodný program, který bude probíhat až do konce veletrhu. Příchozí budou mít možnost zúčastnit se testovacích jízd více než dvaceti modelů vozů na elektrický pohon různých světových značek, elektrokol nebo elektrických motokár.

K vidění bude kupříkladu elektrický náklaďák VOLVO Trucks, elektrické vozíky pro imobilní osoby HURT, nové wallboxy MOON, VOLTDRIVE nebo ejoin či elektrokoloběžky, skútry i motorky od X-scooters. Značka Selvo představí své nejprodávanější elektrické vozíky a užitkové elektromobily.

BESIP návštěvníky poučí o pravidlech bezpečného ježdění po překážkách na elektrických koloběžkách a kolech. Fanoušci seriálu Slunečná, který vysílá televize Prima, se mohou těšit na jeho delegaci.

Foto: archiv e-SALON

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!