SOUTĚŽ: Craig jako Bond je zpět. Vyhrajte lístky na Není čas zemřít do čtveřice kin

SOUTĚŽ: Craig jako Bond je zpět. Vyhrajte lístky na Není čas zemřít do čtveřice kin 

Dlouho očekávaná nová bondovka vstoupí do kin ve čtvrtek 30. září. Nenechte si znovu ujít Daniela Craiga coby agenta 007. Zasoutěžte si s námi o vstupenky do kin v Kladně, Kolíně, Příbrami a Písku!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.

Snímek Není čas zemřít (recenzi najdete zde) je tradičně nabitý akčními scénami, atraktivními ženami a drahými auty, která budou tentokrát brázdit Londýn. Vedle Craiga se ukáže také Ralph Fiennes, Léa Seydoux nebo hvězda filmu Bohemian Rhapsody Rami Malek, a to pod režijním vedením Caryho Jojiho Fukunagy, jenž má na kontě třeba novodobou adaptaci Jany Eyrové s Miou Wasikowskou v ústřední úloze.

Oficiální skladbu nazpívala devatenáctiletá Billie Eilish, sedminásobná držitelka cen Grammy, která se tak stala nejmladší interpretkou titulní písně k bondovce. „Je to nejúžasnější filmová série, která kdy existovala. Ještě pořád jsem v šoku,“ nechala se slyšet zpěvačka poté, co byla k projektu oslovena.

Rádi byste získali volné vstupenky bez konkrétního termínu do kladenského Hutníku, kolínského Kina 99, kina Příbram, nebo do kina Portyč v Písku? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 4x dvě vstupenky do vybraných kin.

Soutěžní otázka 1:

Kdo z těchto herců jako první ztvárnil Jamese Bonda na filmovém plátně?

A) Pierce Brosnan

B) Roger Moore

C) Sean Connery

Soutěžní otázka 2:

Kterou z dosavadních čtyřiadvaceti bondovek máte nejraději a proč?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište BOND). Zároveň připište město, kde byste film rádi zhlédli. Výherce vyhlásíme už v pondělí 4. října. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Forum Film CZ

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!