SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na senegalský klenot. Alune Wade zahraje v rámci série Jazz Meets World

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na senegalský klenot. Alune Wade zahraje v rámci série Jazz Meets World 

Zpěvák a baskytarový mág vystoupí se svým sextetem African Fast Food už 3. října v pražském Kulturním centru Novodvorská. Chcete být u toho?

Je možná původem z Afriky, ale v krvi mu koluje jazzová krev. Ze senegalského Dakaru dobýval svět už jako mladý hudebník, kdy hrál s Ismaëlem Lô a spolupracoval s legendami jako jsou Salif Keita, Joe Zawinul, Bobby McFerrin, Fatoumata Diawara, Wolfgang Muthspiel, Bela Fleck a další. Talent podědil po otci, který dirigoval orchestr v rodném městě. 

Hudební kritiku oslovil především podílem na albu Afrodeezia Marcuse Millera z roku 2015. Se skupinou African Fast Food zahraje Alune Wade v rámci populární série Jazz Meets World v Kulturním centru Novodvorská. Právě po ní je pojmenovaná také poslední sólová deska. Ve spojení se sextetem se vrací ke kořenům a propojuje populární hudbu se svým domovem.

Rádi byste získali lístky na říjnový koncert? Stačí zodpovědět dvě otázky a mohou být vaše! Soutěžíme o 5x dvě vstupenky.

Soutěžní otázka 1:

V jakém roce se Alune Wade narodil?

Soutěžní otázka 2:

Který nástroj by podle vás v jazzové písni neměl chybět?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište ALUNE WADE). Výherce vyhlásíme v pátek 1. října. Přejeme hodně štěstí! 

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!