SOUTĚŽ: Cheri, Cheri Lady i Brother Louie. Vyhrajte vstupenky na koncert Thomase Anderse z Modern Talking

SOUTĚŽ: Cheri, Cheri Lady i Brother Louie. Vyhrajte vstupenky na koncert Thomase Anderse z Modern Talking 

Thomas Anders, zpěvák z někdejšího německého europopového dua Modern Talking, přiveze v pátek 15. října do pražského Fora Karlín hity osmdesátých let. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Západoberlínská disco legenda se dala dohromady už v roce 1983, úspěch nicméně přišel až o dva roky později se singlem You're My Heart, You're My Soul z debutové desky The 1st Album, který v čele německé hitparády vydržel šest týdnů a celosvětově se jej prodalo na osm milionů kusů.

Dobývání žebříčků Anderse s textařem a producentem Dieterem Bohlenem pokračovalo i s druhým albem Let's Talk About Love, které spatřilo světlo světa pouhý půlrok po prvotině. Po tehdejším hitu Cheri, Cheri Lady následovaly v roce 1986 písně Brother Louie či Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love).

V dalším roce se dvojice rozpadla, údajně kvůli zpěvákově tehdejší manželce, která výrazně zasahovala do chodu formace. Comeback přišel roku 1998, k definitivní rozluce nicméně došlo pět let poté. Zatímco Bohlen se stal porotcem německé SuperStar, Anders se vydal na sólovou dráhu. Gros repertoáru jeho vystoupení přesto zůstávají songy z poloviny osmdesátých let, které uslyší naživo i publikum v metropoli.

Rádi byste zavítali na říjnový pražský koncert? Stačí zodpovědět na dvě otázky a vstupenky mohou být vaše. Soutěžíme o 2x dvě vstupenky.

Soutěžní otázka 1:

Jak zní občanské jméno Thomase Anderse?

Soutěžní otázka 2:

Který hit Modern Talking je váš nejoblíbenější?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište MODERN TALKING). Výherce vyhlásíme ve středu 6. října. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Stephan Pick

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!