No Name oslaví výročí založení Dolních Bojanovic na Hodonínsku

No Name oslaví výročí založení Dolních Bojanovic na Hodonínsku  

Dolní Bojanovice mezi Hodonínem a Velkými Bílovicemi si v pátek 17. září připomenou uplynutí osmi set dvaceti pěti let od svého vzniku celodenní akcí na tamější návsi.

Hlavní hvězdou připomínkového koncertu bude slovenská legenda No Name. Na pódiu ji během dne podpoří pražská formace Circus Problem, mezi jejíž členy patří i bojanovičtí obyvatelé, nebo také místní kapela Šroti. Program se uskuteční pod taktovkou rádiového moderátora Lukáše Makovce, který se postará i o závěrečnou afterparty.

pivem lokální značky Mazák nebo z blízkého Břeclavského pivovaru si návštěvníci připijí na oslavu zmínky o obci v darovací listině, podle níž tuto ves roku 1196 věnoval olomoucký kníže Vladimír se svolením svého bratra a spolupanovníka Břetislava klášteru Hradisko na Hané.

Dolní Bojanovice uzavřou v den konání akce celou náves, parkování bude zajištěno v okrajových lokalitách obce. Vstupenky zakoupíte v předprodeji v síti Ticketstream.

Další kulturní tipy na celý týden najdete v sedmatřicátém vydání podcastu KulTýden, který vychází každé pondělí na Informuji.cz.

Foto: archiv no-name.sk

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!