HBO Max míří do řady evropských zemí včetně Česka

HBO Max míří do řady evropských zemí včetně Česka 

Streamovací služba HBO Max, která byla dosud dostupná jen americkému publiku, zavítá na evropský trh. Čeští diváci se jejího spuštění dočkají v příštím roce.

Jako první rozšíření videotéky čeká 26. října skandinávské země, Španělsko a Andorra. Celosvětová expanze bude následovat v roce 2022, kdy se zapojí mimo jiné i Česká republika nebo Slovensko, a je naplánováno spuštění také v dalších státech.

Nabídku produktů a obsahu, který bude zahrnovat tituly z produkce Warner Bros, DC nebo Cartoon Network, cenové tarify a další záležitosti HBO Max slavnostně představí na virtuální zahajovací akci v říjnu.

 „Filmy a seriály z dílny WarnerMedia jako Harry Potter, Hra o trůny a Teorie velkého třesku vášnivě sledují fanoušci po celé Evropě a HBO Max byla vytvořena k tomu, aby jim nabídla nejintuitivnější a nejpohodlnější způsob, jak tyto a celou řadu dalších úžasných titulů sledovat,“ uvedl generální ředitel HBO Max International Johannes Larcher ke spuštění platformy, která bude k dispozici předplatitelům stávající HBO GO.

 

Foto: HBO

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!