SOUTĚŽ: Navštivte muzea, zábavní parky a galerie a vyhrajte pobyt v hotelu Muzeum Lega

SOUTĚŽ: Navštivte muzea, zábavní parky a galerie a vyhrajte pobyt v hotelu Muzeum Lega 

Příměstské víkendové tábory FoxCampClub lákají na soutěž o hodnotné ceny, která probíhá až do 28. října. Stačí navštívit minimálně pět míst ze sedmnácti partnerských akcí, mezi které patří třeba výstava Svět pohádek Boženy Němcové v pražském obchodním domě Kotva.

Pokud se chcete zúčastnit soutěže, nejprve si obstarejte herní leták u táborů FoxCampClub. S letákem poté navštivte během letošního září a října co nejvíce ze sedmnácti míst, ať už pohádkovou výstavu, zábavní park Krtkův svět, Muzeum strašidel, Galerii ocelových figurín, Mořský svět na Výstavišti nebo například pražskou pobočku Film Legends Museum. Celý seznam zapojených akcí naleznete zde.

K zařazení do slosování o věcné ceny je nutné nasbírat nejméně pět razítek. Čím více jich však získáte, tím větší máte šanci na získání top cen, zejména o voucher na dvoudenní pobyt do hotelu Muzeum Lega v Kutné Hoře pro celou rodinu. Herní leták s co největším počtem razítek poté odevzdejte na jakémkoli partnerském místě FoxCampClub Tour. Slavnostní losování se uskuteční 4. listopadu ve 20 hodin v živém vysílání na sociálních sítích FoxCampClubu.

Svět pohádek Boženy Němcové v Kotvě. Foto: Stanislav Milata

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!