Tim Burton představí vlastní Addamsovu rodinu. V netflixovském příběhu Wednesday se objeví známé tváře

Tim Burton představí vlastní Addamsovu rodinu. V netflixovském příběhu Wednesday se objeví známé tváře 

Excentrický režisér si odbyde svůj režijní debut pro TV či streamovací platformu. Hlavní role v seriálu, který se zaměří na osudy smrtí fascinované Wednesday, ztvární Jenna Ortega, Luis Guzmán a Catherine Zeta-Jones.

Asi není vhodnějšího tvůrce, který by se mohl známou rodinkou zaobírat. Sám Tim Burton natočil mnoho ztřeštěných děl od Střihorukého Edwarda po Alenku v říši divů a sám tak trochu vypadá, že by do familie zrozené z karikatur Charlese Addamse krásně zapadl. Streamovací gigant Netflix souhlasí, a tak se dočkáme seriálové verze, tentokrát zaměřené na sadistku posedlou umíráním Wednesday, dceru Gomeze a Morticii.

Série ji bude sledovat v letech na akademii Nevermore, internátu pro vysoce nadané studenty s nadpřirozenými schopnostmi. Kromě interakce s okolím bude věčně zamračená dcerka řešit i čtvrtstoletí starou záhadu, do které se mohli zaplést i její milovaní rodiče. Netflix už zveřejnil kompletní obsazení potenciálního hitu. Matku a otce Addamsovi ztvární hvězdná dvojice Luis Guzmán (Millerovi na tripu, Yes Man) a Catherine Zeta-Jones (Terminál, Chicago). Ústřední postavu Wednesday si zahraje osmnáctieletá Jenna Ortega (Yes Day, Iron Man 3).

Streamovací gigant práva na dílo Ala Gougha a Milese Millara získal v konkurzu, kde předčil ostatní nabídky. Burton se kromě režie postará také o produkci. Za vývojem stojí studio MGM TV. Netflix seriál s názvem Wednesday vydá pravděpodobně na přelomu roku 2022 a 2023.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!