Přední čeští šéfkuchaři vyrážejí za lokální gastronomií v nové show Souboj na talíři na Voyo

Přední čeští šéfkuchaři vyrážejí za lokální gastronomií v nové show Souboj na talíři na Voyo 

Ve zbrusu nové kulinární show Souboj na talíři míří trojice špičkových kuchařů Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář poznávat místní recepty po celé republice. První díl můžete už teď sledovat na Voyo, na Nově bude mít premiéru v úterý 31. srpna.

Hvězdy tuzemské gastronomie nezůstanou v pořadu jen u ochutnávání, jídla budou naopak i zkoušet, napodobovat a soutěžit mezi sebou o nejlepší výsledek. Každý z nich zvolí jedno místo, jeden pokrm a jeden příběh, za nímž se skrývají tradice našich babiček i současné trendy.

„Budeme poznávat krásná místa a ‚prožírat‘ se Českem. Na to se těším,“ nechal se slyšet Punčochář, průvodce první epizodou, který kolegy zavede na Bio Farmu Košík, kde se společně pokusí o nejlepší koprovou omáčku. Tu zde vaří jeho mentor a legenda domácí kuchyně Václav Košnář, jenž se po třicetiletém působení v hotelu Alcron a zahraničních stážích usadil na romantickém středočeském statku.

Je něco jiného stát vedle Radka jako kamaráda a je něco jiného si vedle něho stoupnout v kuchařském rondonu a vlastně proti němu bojovat,“ uvedl Forejt. „Já mám rád výzvy, velmi rád bojuju, rád vyhrávám. K výhrám patří i prohra. Ale vůbec do toho nepůjdu s tím, že bych si na chvíli připustil, že bych měl selhat a že bych měl skončit druhý,“ dodal Kašpárek.

Foto: Voyo

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!